Main menu

Close Menu

ŽELIŠ BREZPLAČEN POSVET?

STOPIMO V STIK

Zakaj je rezervacijski sistem s channel managerjem nujen za uspešno spletno prodajo?

Zakaj je channel manager nujen za uspešno spletno prodajo?


Zato, ker je brez njega življenje dosti bolj komplicirano.
Simpl.


Pa bo ta trditev dovolj, da se odločiš za nadgradnjo svojega rezervacijskega sistema ali pa se sploh odločiš zanj? Verjetno res ne.
Zato preberi vrstice, ki smo ti jih namenili in se ob koncu branja zadovoljno potrepljaj po rami, saj imaš novo znanje, ki ti bo spremenilo življenje.
No, ali pa ti ga bo vsaj olajšalo.

Za začetek,
kaj sploh rezervacijski sistem s channel managerjem je?

Rezervacijski sistem s channel managerjem je orodje, ki omogoča enostavno in učinkovito upravljanje rezervacij in prodaje nastanitve preko različnih spletnih kanalov. Namenjen je prav vsem, ki oddajajajo svojo nastanitev v turistični namen - za lastnike ali upravljalce hotelov, apartmajev, hostlov, gostišč, počitniških hišk, sob...
 

Sama uporaba rezervacijskega sistema s channel managerjem je res preprosta. V sistem vneseš vse pomembne informacije o svoji nastanitvi in njeno razpoložljivost, nato pa te informacije sinhroniziraš s spletnimi kanali, kot so

Booking, Expedia, Airbnb in drugi.

To omogoča, da so informacije o razpoložljivosti nastanitve vedno aktualne in na voljo potencialnim gostom na vseh spletnih kanalih.

Zakaj je channel manager nujen za uspešno spletno prodajo?


Prednosti uporabe rezervacijskega sistema s channel managerjem je seveda ogromno. Ena izmed najpomembnejših je ta, da proces rezervacij in prodaje postane avtomatiziran, kar ti omogoči, da se lahko osredotočiš na druge pomembne zadeve, kot so oglaševanje in storitve za goste.

Sistem prav tako omogoča enostavno spremljanje in analiziranje rezervacij ter prodaje preko različnih spletnih kanalov, kar ti omogoči, da izboljšaš svojo strategijo prodaje in prilagodiš svoje storitve potrebam gostov. S tem pa postane tvoje oddajanje nepremičnine v turistični namen še bolj uspešno in učinkovito.

Druga prednost uporabe rezervacijskega sistema s channel managerjem je, da z njim zmanjšaš stroške za upravljanje rezervacij, saj lahko avtomatiziraš večino procesov (pozdravna sporočila gostom, informacije o prijavi ipd.) prav tako pa se izogneš morebitnim napakam, ki bi lahko nastale z ročnim vnosom podatkov.

Z uporabo channel managerja lahko povečaš svojo prodajno moč in se bolje prilagodiš potrebam svojih gostov, hkrati pa zmanjšaš stroške in izboljšaš učinkovitost dela.Potrebuješ še kakšen razlog?

Z uporabo rezervacijskega sistema s channel managerjem prav tako zmanjšaš verjetnost neprijetnih situacij, ki so posledica overbookinga, saj sistem s svojo avtomatizacijo omogoči enotno sinhronizacijo informacij o dostopnosti nastanitve za vse spletne kanale s katerimi se povežeš. Kar pomeni, da se ob novo nastali rezervaciji koledarček razpoložljivosti sočasno zapre na vseh prodajnih kanalih. Kul, ne?

Poleg zmanjšane verjetnosti overbookinga, pa si s sistemom omogočiš hitrejšo regulacijo pravil in omejitev, kot so minimalni in maksimalni čas bivanja, odpovedna politika in podobno.

Veš, vsi lastniki ali upravitelji nepremičnin v turistični namen imate skupni cilj.

Dobro vidnost na prodajnih kanalih, veliko prodanih noči po optimalni ceni in zadovoljne goste.

Da dosežeš ta celoten proces, je čas za posodobitev tvojega poslovanja. Uporabljaj rezervacijski sistem s channel managerjem. Ali, še bolje, začni sodelovati z nami.

Zakaj?
Ker ob sodelovanju z nami prejmeš rezervacijski sistem kar brezplačno.
In ne samo to! Od ponedeljka do nedelje ti nudimo podporo, mi prevzamemo komunikacijo z gosti, upravljamo in oglašujemo tvojo nastanitev na spletnih prodajnih kanalih, pospešujemo prodajo in aktivno prilagajamo cene trgu.

Poenostavi si življenje, zaslužiš si! In tvoji gosti prav tako.

Za brezplačni posvet nas kontaktiraj TUKAJ.

 

Datum: 10.02.2023
Objavil: Hana
Nazaj na seznam
200
200+partnerjev
705
705enot
55000
55000+prodanih noči letno
9.1
9.1/10povprečna ocena